Kepribadian Pisces Itu…

Selain menjadi tempat silaturrahmi alternatif di dunia maya,
Twitter ternyata juga bisa menjadi inspirasi nge-blog paling efektif ternyata πŸ˜€

Bicara tentang pisces…
Saya sendiri sebenarnya tidak begitu suka dengan zodiak. Apalagi setelah zodiak sering dikaitkan dengan ramalan. Tapi setelah saya tahu bahwa zodiak juga berkaitan dengan kepribadian, saya rasa tidak ada salahnya jika saya sharing tentang masalah zodiak di sini. Mengingat saya juga cukup terobsesi dengan dunia psikologi.

Karena kebetulan zodiak saya pisces dan saya dapatnya juga pisces, berikut ini beberapa karakter, sifat, dan kepribadian pemilik zodiak pisces yang saya dapat dari twitter :

  • Communication is so important to a #Pisces! With out it there’s No relationship
  • Its not hard for a #Pisces to Forgive… But Forgetting is another story!!! #Pisces tend to remember every little detail
  • “I Love You” is not a sentence #Pisces throw out easily. They really have to feel it before Saying it
  • As a child, #Pisces are dreamers. As adult they are Visionaries! Executing their Dreams into Reality
  • Yes #Pisces are emotional, Only because we’re passionate about everything We do!!!
  • #Pisces individuals are excellent listeners and know how to use words as therapy
  • A #Pisces lack decisiveness can easily divert them from their goals. We have to stay focus #Pisces
  • Some of the main weaknesses of #Pisces are laziness, mood swings, self-pitying, indecisive and oversensitiveness..
  • #Pisces can be easily influenced by the people and the environment around them. (This could be good or bad)
  • The greatest possession of #Pisces is their Loyalty & Commitment to those around them.
  • #Pisces wont just come out and tell you something because we are private. But if you ask , we’ll answer
  • #Pisces, Our moods change so many times a day…we even some sabotage our day just by thinking of something..
  • #Pisces love to help people, but if you have too many problem it will push us away!
  • Friends with benefits don’t work well with a #Pisces…
  • When a #Pisces is heartbroken is like having broken ribs. On the outside, it looks like nothing’s wrong, but every breath hurts.
  • Most people find comfort & trust in #Pisces. They are very understanding people & not quick to judge.. plus they are great listeners.
  • If you want a lifetime, true friend… Meet a #Pisces and remember to always be honest with them.
  • #Pisces is a great organizer and pays attention to details like #Virgos
  • #Pisces are non judgmental like #Libras
  • #Pisces are sympathetic and moody like #Cancers
  • #Pisces displays honesty and kindness like #Sagittarius
  • #Pisces loves people and attention like #Leos
  • #Pisces is analytical like #Aquarius
  • #Pisces talks very quickly and expertly like a #Gemini
  • #Pisces are passive and stubborn like #Taurus
  • #Pisces can know your deepest secrets like a #Scorpio
  • #Pisces shows dedication to duty like #Capricorns
  • & Lastly #Pisces overflows with optimism, innocence and a strong personalty like #Aries

Masih penasaran dengan semua hal tentang Pisces yang lain?
Silakan follow twitter @AllAboutPisces, @PiscesAreUs, @iDreamofPisces

Kalau Anda tahu link tentang zodiak yang lain, jangan lupa beritahu saya melalui kolom komentar yang tersedia ya πŸ™‚

Advertisements

9 thoughts on “Kepribadian Pisces Itu…

  1. ilham

    njirr.
    kok hampir bener semua ya.
    ane yg tdinya ngk pernah ingin tau ttg beginian malah tercengang ttg ini.
    kebetulan ane pisces juga πŸ™‚

  2. Wah”
    80gue bgt

    Klo zodiak dipakai sbg refrensi kepribadian bukan alat mengetahui masa depan sgt bgus… Krn zodiak itu mengatakan pribadi nyata orang pada umumny :3

  3. haha asal tau aja…dari dulu sobatq itu kbanyakan pisces semua…
    gak tau kok bisa gitu ckckck

    hoho….berarti saya termasuk orang yang anda percaya
    *dijitak ma saad hehe ^^v

    oh iyo mas titip salam buat yg di bireun
    aq denger baru2 ini ada longsor disana
    smoga dia baik2 aja yah…..
    *kabur sebelum dilempar laptop m saad πŸ˜€

  4. krik…krik…
    temen a iku
    kyke g akurat deh hehe

    “#Pisces loves people and attention like #Leos”
    wuih…pantas saja anda punya sodara kembar beda 6 bulan πŸ˜€

    1. Eh ga percaya.

      Asal pean tahu.
      Semua yang tulis di atas itu sesuai dengan kepribadian saya lho πŸ˜€

      Kalau pean ngerasa gak sama.
      Itu karena saya (as a pisces, red) sangat menjaga privasi.
      Dan saya hanya akan terbuka kepada orang-orang yg sangat saya percaya atau ketika saya ditanya πŸ˜€

      Wek, ngaku-ngaku kok :p
      DIlarang mengklaim fa πŸ™‚

Ada komentar?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s